Joensuun Vihreät ry

Joensuun Vihreät ry on Vihreän liiton kunnallisjärjestö Joensuussa ja samalla paikallisyhdistys, johon voi liittyä henkilöjäseneksi.

Joensuun Vihreät ry
Kirkkokatu 11
80100 Joensuu

Hanna Susitaival
hanna.susitaival@vihreat.fi

Joensuun vihreiden hallitus 2018

Hanna Susitaival, puheenjohtaja
Teppo Tarnanen, varapuheenjohtaja
Arttu Pätäri, taloudenhoitaja
Sari Koskinen, sihteeri
Marjo Hämäläinen, jäsenasiat
Ville Elonheimo, viestintä ja maakuntavaalien ehdokashankinta
Ulrika Vilke, tapahtumat ja viestintä
Marko Jönhede, tapahtumat

Edustajat Savo-Karjalan Vihreissä ja Vihreässä liitossa

Vihreän liiton valtuuskunta: Hanna Susitaival, jäsen

Savo-Karjalan Vihreiden hallitus: Hanna Susitaival, puheenjohtaja; Teppo Tarnanen, jäsen, Sari Koskinen, varajäsen

Tietosuoja-asiat

Joensuun Vihreät ry:llä on henkilörekistereitä yhdistyksen toimintaa ja hallintoa varten. Yhdistyksen hallitus on 24.5.2018 käsitellyt tietosuojakäytännöt näitä koskien. Yhdistyksen hallitus tarkistaa tietosuojatilanteen suunnitelmallisesti seuraavan kerran marraskuussa 2018.

Jäsenrekisterissä olevat tietonsa voi tarkistaa hallituksen jäsenvastaava Marjo Hämäläiseltä. marjo.p.hamalainen@kolumbus.fi. Tietosuojaseloste, Rekisteröidyn informointi, yhdistyksen jäsenrekisteri.